Site-ul oficial Soroca

A N U N Ţ privind organizarea consultărilor publice pe marginea proiectului de decizie „Cu privire la amplasarea parcului de distracţii pentru copii în complex cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv, de aliment

2020-05-18 00:00:00

Primăria mun. Soroca organizează la data de 27.05.2020, orele 14.00, în parcul „Paradis”, str. Dm. Cantemir, regiunea Soroca Nouă, consultări publice cu cetăţenii pe marginea proiectului de decizie „Cu privire la amplasarea parcului de distracţii pentru copii în complex cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv, de alimentaţie publică, pe str. Dm. Cantemir, f/n (nr. cadastral 7801118.669)”, care prezintă interes public şi va fi examinat la şedinţa Consiliului Municipal Soroca.
Proiectul de decizie sus menţionat este elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Proiectul de decizie şi nota informativă este disponibil pe pagina web oficială http://primsoroca.md/rol iniţiere – de proiecte sau la sediul Primăriei mun. Soroca, pe adresa: str. Ştefan cel Mare, 5, et. IV, bir. 417, MD-3000, mun. Soroca.
Sunt invitaţi atât locuitorii regiunii Soroca Nouă cât şi toţi locuitorii municipiului Soroca să participe la consultări privind recomandările şi propunerile pe marginea proiectului de decizie menţionat mai sus.